Uutisia

Päivän tavoitteena on tarjota kemianteollisuuden jäsenyritysten edustajille käytännön työkaluja ja keinoja varhaisen välittämisen edistämiseksi omalla työpaikallaan.
Hyvää huomenta - Hyvää huomista -verkkosivut on päivitetty. Uudet osiot Yhteistyö ja Hyvät ratkaisut kertovat hyvinvoinnin edistämiseksi jo tehdyistä ja tulevista askelista sekä kemianalan yritysten hyvän työyhteistön rakennusaineksista.
Vuoden 2014 Kemianteollisuuden Innovaatiopalkinnon haku on käynnistynyt. Joka toinen vuosi jaettavan palkinnon yhteissumma on 20 000 euroa. Jo 13. kerran jaettavan palkinnon saajat valitaan nyt ensimmäistä kertaa kahdessa sarjassa.
Kemianteollisuuden työnantaja- ja työntekijäpuolet pitävät tärkeänä, että yritykset tarjoavat työssäoppimis- ja harjoittelupaikkoja sekä kesätyöpaikkoja opiskelijoille ja koululaisille. Kemia on yksi Suomen tärkeimmistä teollisuuden aloista, ja siinä on ratkaisu moniin maailmanlaajuisiin hyvän elämän haasteisiin.
Innostuksen Spiraali – Innostavat ja menestyvät työyhteisöt (INSPI) -tutkimus- ja kehittämishankkeen tavoitteena on vahvistaa suomalaisten työpaikkojen keskeisimpiä voimavaroja ja sitä kautta edistää niiden uusiutumiskykyä ja menestystä. Innostuksen Spiraali on positiivisen työelämätutkimuksen ja -kehittäjän uranuurtajahanke Suomessa. Yritysten ja organisaatioiden kannalta ratkaisevaa on, kuinka erilaiset työpaikan voimavarat synnyttävät ja ylläpitävät työntekijöiden parasta työhyvinvointia – työn imua, niin että työssä kuin työssä jokainen haluaa ja pystyy antamaan parhaan panoksensa työssä onnistumiseksi ja työpaikan kehittämiseksi.
TekesTalk-tilaisuudessa saat uusia ajatuksia bisneksesi kehittämiseen. Esillä ovat myös Tekesin Liideri- ja Fiiliksestä fyrkkaa -ohjelmat pähkinänkuoressa.
Hyvä huominen tehdään yhdessä -seminaari kokosi 20.-21.11.2012 Hämeenlinnan Aulangolle lähes sata työhyvinvoinnin tekijää ja asiantuntijaa 36:sta eri organisaatiosta.