Uutisia

Hyvää huomista -ohjelman vuoden 2018 yrityskierros on päässyt hyvään vauhtiin. Vierailuja on toteutettu suunniteltuun tahtiin, ja kokemukset ovat olleet antoisia liittojen edustajille ja saamamme palautteen mukaan myös yrityksille ja henkilöstön edustajille.
Mitä tapahtuu kemian alan työhyvinvointia kehittävässä Hyvää huomista -ohjelmassa? Katso videohaastattelu
Kutsumme kemian alojen yritykset osallistumaan Hyvää huomista -ohjelmaan. Vastaamalla indikaattorikyselyyn yritys saa käyttöönsä ohjelman logon sekä mahdollisuuden kohdennettuun koulutukseen.
Tuore Paremman työn opas kertoo vinkit aktiivisen työtyytyväisyyden lisäämiseen.
Hyvää huomista -ohjelmassa tiivistetään vuoropuhelua yritysten kanssa. Toteutamme alkaneen vuoden aikana yritysvierailukierroksen, jolla kerromme ohjelmasta ja keräämme tietoa yritysten ajankohtaisista kehittämishankkeista.
Hyvää huomista -ohjelmassa kutsutaan nyt kemian alojen yrityksiä aiempaa tiiviimmin mukaan toimintaan sekä toteutetaan yrityskierros, jolla esitellään ohjelmaa ja kerätään tietoa yritysten kehittämistyöstä.
Syksyn TES-kierroksella sovittiin jälleen työhyvinvoinnin ja tuottavuuden edistämisestä kemian aloilla. Työhyvinvointia ja tuottavuutta edistävän yhteistyön jatkuvuutta korostaa toiminnan nimen ja luonteen muutos hankkeesta ohjelmaksi.
Kun henkilöstö pääsee kehittämään omaa työtään, parannetaan sekä yrityksen tulosta että henkilöstön hyvinvointia. Tähän mahdollisuuteen tartuttiin Hyvää huomista -hankkeen työpajassa, jossa kaksi yritystä pääsi perehtymään yhteiskehittämiseen käytännössä.