Turvallisuuspalkinnon 2017 haku avattu!

5.12.2016

Onko työpaikallasi onnistuttu turvallisuuden kehittämisessä? Miten paikallisessa oppilaitoksessa on tartuttu turvallisuustyöhön ja -osaamiseen? Hae toiminnalle tunnustusta, ja kannusta myös oppilaitoksia liikkeelle.

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto kannustaa Responsible Care -ohjelmassa mukana olevia yrityksiä ja nyt myös alan oppilaitoksia turvallisuustyön kehittämiseen. Kerro siis turvallisuusteoistanne. Tuloksena voi olla kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto 2017.

Palkinnon haku on helppoa. Tutustu turvallisuuspalkinnon sarjoihin ja kriteereihin osoitteessa www.kemianteollisuus.fi   Täytä sähköinen kilpailulomake ja lähetä se 1.3.2017 mennessä osoitteeseen turvallisuuspalkinto@kemianteollisuus.fi   Palkinto jaetaan Helsingissä Kemiat kohtaavat -tilaisuudessa 27.4.2017.

Ensimmäistä kertaa palkintoa voivat hakea myös kemian ja lähialojen toisen ja korkea-asteen oppilaitokset, niiden opintoalat tai -linjat. Kannusta paikallisia oppilaitoksia tuomaan esille turvallisuustyötään, hyödyntämään hyviä käytäntöjä ja hakemaan palkintoa.

Kilpailu toteutetaan Kemianteollisuus ry:n, TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry:n, Ammattiliitto Pro ry:n ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n yhteistyönä. Kilpailu on osa Responsible Care -ohjelman 25-vuotisjuhlan viettoa.

 

Lisätietoja antavat: Merja Vuori, merja.vuori@kemianteollisuus.fi ja Anni Siltanen, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi (oppilaitossarja)