Vielä ehtii hakea Kemianteollisuuden turvallisuuspalkintoa

6.2.2017

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnon 2017 haku on kiivaimmillaan, ja päättyy 1.3.2017. Palkintoa voivat hakea kemian alan oppilaitokset sekä Responsible Care -ohjelmaan sitoutuneet yritykset.

Miten kemian alan oppilaitoksessa on tartuttu turvallisuustyöhön ja -osaamiseen? Onko työpaikallasi onnistuttu turvallisuuden kehittämisessä? Tunnista hyvät tulokset, oppilaitoksen, yrityksen tai toimipaikan toteuttama kehityshanke tai hyvä käytäntö ja tuloksia tuottanut toimintatapa, ja hae palkintoa!

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto kannustaa Responsible Care -ohjelmassa mukana olevia yrityksiä ja nyt myös alan oppilaitoksia turvallisuustyön kehittämiseen. Yrityksille on kolme sarjaa: pienet, keskisuuret ja suuret yritykset/toimipaikat. Oppilaitossarjaan voivat ottaa osaa kemian ja lähialojen toisen ja korkea-asteen oppilaitokset, niiden opintoalat tai -linjat.

Palkinnon haku on helppoa. Tutustu lähemmin palkinnon sarjoihin ja kriteereihin osoitteessa http://www.kemianteollisuus.fi/fi/vastuullisuus/responsible-care/turvallisuuspalkinto/

Täytä sähköinen kilpailulomake ja lähetä se 1.3.2017 mennessä osoitteeseen turvallisuuspalkinto@kemianteollisuus.fi     

Palkinnot jaetaan Helsingissä Kemiat kohtaavat -tilaisuudessa 27.4.2017.

 

Lisätietoja:

Merja Vuori, merja.vuori@kemianteollisuus.fi
Anni Siltanen, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi  (oppilaitossarja)