Hyvää huomista -yrityskierros jatkuu syksyllä – Vielä pääsee mukaan!

29.8.2018

Vuoden alusta käynnissä ollut Hyvää huomista -yritysvierailujen sarja jatkuu syksyllä. Muutamista vierailuista on jo sovittu, mutta vielä mahtuu mukaan kierroksellemme. Kutsummekin kemian alojen yrityksiä ilmoittautumaan vierailukohteeksi.

 

Vuorovaikutuksen lisääminen yritysten kanssa on Hyvää huomista -ohjelman tämän vuoden tavoite. Toteutamme kemian alojen yrityksissä vierailukierroksen, jolla kerromme ohjelman sisällöstä ja työkalutarjonnasta sekä kokoamme tietoa yritysten kehittämishankkeista. Ohjelman sisältöä ja työkaluja kehitetään vierailuilla esiin nousseiden teemojen pohjalta.

Kevään aikana toteutimme kymmenen vierailua kemian alojen yrityksiin. Yhteenveto kevään vierailuista julkaistiin toukokuussa.

Kutsukaa meidät vierailulle!

Syksyn vierailukierrokselle mahtuu vielä mukaan. Työhyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittäminen koskee koko työyhteisöä, joten osallistujiksi toivomme sekä yrityksen että henkilöstöryhmien edustajia. Hyvää huomista -ohjelman puolesta vierailuilla on aina mukana sekä työnantaja- että palkansaajaliittojen edustajia. Vierailun kesto on noin 2 tuntia.

Lisätietoja yrityskierroksesta voi tiedustella kaikilta mukana olevilta liitoilta. Yhteyshenkilöiden nimet löytyvät täältä. Ottakaa yhteyttä ja ilmoittautukaa mukaan!