Uutisia

Koboltin jalostamo kehittää työhyvinvointia ja turvallisuutta yhdessä henkilöstön kanssa. Työntekijät voivat helposti ehdottaa parannusta tehtaalle ja seurata ehdotuksen etenemistä.
Kemianteollisuuden Responsible Care -ohjelman vuoden 2017 tulokset kertovat hyvästä kehityksestä. Työturvallisuudessa päästiin ensimmäistä kertaa ohjelman toteutuksen aikana viiteen työtapaturmaan miljoonaa työtuntia kohti. Työhyvinvointi-indikaattoreissa nähtiin myös parannuksia.
Hyvää huomista -ohjelman vuoden 2018 yrityskierros on päässyt hyvään vauhtiin. Vierailuja on toteutettu suunniteltuun tahtiin, ja kokemukset ovat olleet antoisia liittojen edustajille ja saamamme palautteen mukaan myös yrityksille ja henkilöstön edustajille.
Mitä tapahtuu kemian alan työhyvinvointia kehittävässä Hyvää huomista -ohjelmassa? Katso videohaastattelu
Kutsumme kemian alojen yritykset osallistumaan Hyvää huomista -ohjelmaan. Vastaamalla indikaattorikyselyyn yritys saa käyttöönsä ohjelman logon sekä mahdollisuuden kohdennettuun koulutukseen.
Tuore Paremman työn opas kertoo vinkit aktiivisen työtyytyväisyyden lisäämiseen.
Hyvää huomista -ohjelmassa tiivistetään vuoropuhelua yritysten kanssa. Toteutamme alkaneen vuoden aikana yritysvierailukierroksen, jolla kerromme ohjelmasta ja keräämme tietoa yritysten ajankohtaisista kehittämishankkeista.
Hyvää huomista -ohjelmassa kutsutaan nyt kemian alojen yrityksiä aiempaa tiiviimmin mukaan toimintaan sekä toteutetaan yrityskierros, jolla esitellään ohjelmaa ja kerätään tietoa yritysten kehittämistyöstä.