Pron Facebook-live 24.6.2020 kello 14.00: Miten sinun työpaikallasi otetaan huomioon ihmisten moninaisuus?

22.6.2020

Euroopan perusoikeusviraston tuoreen kyselyn mukaan yhä useammat lesbot, homot, biseksuaalit, transihmiset ja intersukupuoliset (LHBTI) henkilöt ovat avoimempia suuntautumisestaan myös Suomessa, mutta pelon, väkivallan ja syrjinnän kokemukset ovat edelleen yleisiä: 32 prosenttia kertoo joutuneensa häirinnän kohteeksi kyselyä edeltäneen vuoden aikana. Jopa 39 prosenttia vastaajista kertoi välttävänsä kulkemasta käsi kädessä samaa sukupuolta olevan kumppaninsa kanssa. Työpaikalla syrjintää kertoi kokeneensa edellisen vuoden aikana 14 prosenttia vastaajista.

Setan koulutussuunnittelija Marita Karvinen ja Pron työympäristö- ja tasa-arvoasiantuntija Tanja Lehtoranta keskustelevat sateenkaari-ihmisten asemasta työpaikalla sekä miten yhdenvertaisuutta voi edistää. Seuraa facebook-liveämme 24.6. klo 14-14.30.

Facebook-live on avoin kaikille https://www.facebook.com/ammattiliittopro/

Osallistu keskusteluun ja voita! Parhaat ideat työpaikan moninaisuuden edistämiseksi palkitaan lahjakorteilla. Voit lähettää vastauksesi myös sähköpostilla osoitteeseen mira.korhonen@proliitto.fi 24.6. aikana ja olet mukana, kun parhaita ideoita palkitaan.