Työhyvinvointikorttikoulutusta omakustannushintaan kemian alojen yrityksille – tilaa meidät työpaikallesi!

7.9.2020

Osana työhyvinvoinnin edistämistä Hyvää huomista -ohjelman sopijapuolet suosittavat Työhyvinvointikortin suorittamista kaikissa työyhteisöissä. 

Hyvää huomista -ohjelmassa on aloitettu uutena toimintamuotona Työhyvinvointikorttikoulutukset kemian alojen yrityksille. Kemian aloilla koulutus järjestetään työmarkkinajärjestöjen yhteistyönä. Kouluttajina toimivat tällä hetkellä Kemianteollisuus ry:n,  Ammattiliitto Pron ja Teollisuusliiton asiantuntijat. 

Yrityskohtaisissa koulutuksissa on mahdollista huomioida yrityksen omia tarpeita ja kiinnostuksen kohteita korttikoulutuksen ohjelman puitteissa.  Tavoite on, että koulutuksen jälkeen yrityksessä tunnistetaan kehittämistarpeet ja käynnistetään systemaattinen työhyvinvoinnin kehittäminen.

Koulutusta tarjotaan Hyvää huomista -ohjelmaan osallistuville yrityksille, kun nämä vastaavat vuosittaiseen työhyvinvointi-indikaattorikyselyyn.

Lue lisää Hyvää huomista-ohjelman Työhyvinvointikorttikoulutuksista.

Lue lisää: www.tyohyvinvointikortti.fi (Työturvallisuuskeskus)

Koulutus tarjotaan yrityskohtaisesti omakustannushintaan (15 e/henkilö) yrityksille, jotka liittyvät Hyvää huomista -ohjelmaan.  Koulutuksen kesto on 1 päivä.

Mahdollisia koulutuspäiviä on kaikkiaan noin 4-6 /vuosi, joten koulutuksesta kannattaa sopia hyvissä ajoin.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja sovi koulutus; Iris Schiewek, Ammattiliitto Pro, iris.schiewek@proliitto.fi, puh. 050 574 2355.