Jaana Neuvonen: Kemianteollisuudessa puheet ja teot kohtaavat

29.11.2012


Muutama päivä Hyvää huomenta – Hyvää huomista –seminaarista on takana ja edelleen on energinen olo! Voimaa marraskuun kaamokseen sai toisista ihmisistä, erilaisista ajatuksista ja innostuneesta ilmapiiristä.

Hämeenlinnan Aulangolle oli kokoontunut 36:sta organisaatiota kaiken kaikkiaan 109 henkeä vuorovaikutteiseen tilaisuuteen. Valovoimaisissa esityksissä työhyvinvoinnin asiantuntijat pohtivat millainen on hyvä työpaikka ja mitä työhyvinvointi on. Muutaman yritysprojektin asiantuntijat esittelivät projektien tuloksia ja oli hienoa nähdä miten suuria asioita yhteistyöllä saadaan aikaiseksi.

Iltapäivän työpajassa pohdittiin millaisilla toimenpiteillä varmistamme työhyvinvoinnin olevan huipputasoa vuonna 2020 kemianteollisuudessa. Oman pohdinnan, ryhmäkeskusteluiden ja kiteyttämisen jälkeen eniten saivat mainintoja johtaminen, toistemme arvostaminen ja sitoutuminen. Tästä on hienoa jatkaa työhyvinvoinnin kehittämistä kemianteollisuudessa. Vuonna 2013 puhutaan kemianteollisuudessa varhaisesta välittämisestä.

Kiitos kaikille hankkeessa mukana olleille yritysprojektien asiantuntijoille. Olette tehneet upeaa työtä!

Jaana Neuvonen
Kemianteollisuus ry